keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Citydiilistä kynsi- ja ripsilahjakortti



  Minäpä tiedän mistä EN hae rakennekynsiä häihin :D




Ostinpa eräänä iltana sähköpostiini ilmestyneen Citydiilin innoittamana itselleni sekä rakennekynnet että ripsipidennyksen.
Kynsiä ja ripsiä olen silloin tällöin laitattanutkin, jos tiedossa on juhlia tai sitten vaan omaksi iloksi. Kesällä varsinkin ripsipidennykset on ihan huiput, ripsarin kanssa ei tarvitse sotkea ja aina on huolitellun näköinen :)


Soittelin tällä viikolla aikaa tähän (nimi jätettäköön nyt mainitsematta) kyseiseen kauneusliikkeeseen Tampereella, ja aika järjestyikin toivomalleni päivämäärälle ja kellonajalle. Kauheeta tunkua ei ilmeisesti tähän liikkeeseen ollut, enkä välttämättä jaksa enää ihmetellä syytäkään!


Olin paikalla tasan sovittuna kellonaikana, vähän pelkäsin jo myöhästyväni kun parkkipaikkaa ei meinannut keskustasta ihan heti löytyä.
Liike oli pimeä, ovi lukossa eikä ristin sielua mailla halmeilla. Kyseenalaistin tietysti heti omat kalenterimerkintäni, ja kaivoin kalenterin esiin. En ehtinyt avata  kalenteria, kun kulman takaa ilmestyi verkkaisasti liikettä kohti kaksi nuorta vietnamilaista, tyttö ja poika.
Kumpikaan ei sanonuut minulle mitään, tyttö puhui kuuluvasti puhelimeen: oikeeesti? ¨¨vietnamin kielt䨨 siis OIKEESTI?!¨¨ paaljon vietnamin kielt䨨


Poika viittoili minut sisälle, kysyi että laitetaanko ripset vai kynnet, ja vastauksen kuultuaan ohjasi työpöytänsä ääreen. Aloitti työt, sanaakaan ei sanonut, paitsi silloin kun komensi pitämään kättä rennompana tai sormea suorempana :D Tunnin ajan kuuntelin tytön puhelua, onneksi väliin tuli suomenkielisiä lauseita niin saatoin edes kuvitella mistä oli kyse. Eipä siinä juuri muutakaan tekemistä ollut :)


Välillä poika poistu kynsieni äärestä ja kävi vetämässä sauhut liikkeen oven edessä. Tämä siis poistui sanaakaan sanomatta kesken kynsienviilailun, saatoin vain arvailla että mitäköhän nyt mahtaa tapahtua. Hetken siinä sitten odottelin, tyttö sai puhelunsa puhutta ja siirtyi jatkamaan kynsienlaittoa. Mitään ei sanonut tullessaan, eikä myöskään silloin kun säntäsi äkkiä pihaan polttamaan jämät pojan tupakasta.


Poika jatkoi kynnet loppuun, ja tokaisi että valmis. Ymmärsin että nyt on varmaan aika poistua, ja niin teinkin :) 


Kynnet on ihan perusnätit, toivottavasti pysyy edes. On tottunut vähän toisenlaisen palveluun, nyt van tehtiin eikä paljoa kyselty. Yleensä tekijää edes hiukan kiinnostaa asiakkaan mieltymykset sim. kynnen mallin tai pituuden suhteen. 


Oli kyllä surkuhupaisa kerrassaan koko kynsireissu, asiakaspalvelu kohdillaan... Mietin siinä istuessani että tänne en kyllä toiste tule, kunnes muistin että huomenna laitetaan ripset samassa paikassa!
Kiva juttu, huomiseen siis :)


Muoks. Tämän päiväisen ripsikokemuksen jälkeen mun on ihan pakko kehottaa ketään olemaan menemättä Amy Nails 3 nimiseen kynsipaikkaan! Huhhuh. Erittäin epäammattimaista toimintaa.

2 kommenttia:

  1. Huuhhuh, meinasin itekkin ostaa kyseiseen paikkaan lahjakortin! Oliko ripset edes hienot?

    VastaaPoista
  2. Kyllä nää ihan hienot on, ja vielä toistaiseksi pysynytkin ihan hyvin. Vähän erikoinen laittotyyli tosiaan, ja silmät oli arat ja punoitti ihan kunnolla toimenpiteen jäljiltä!
    Pari kertaa se tökkäsi mua silmään sillä ripsellä, ja sain myös liimaa silmiini.

    Kuinka ammattimaista on suojata silmät lahjapakettiteipillä?! :D

    VastaaPoista